پاندمی کووید ۱۹ تقریباً برای همه مشاغل از یک سال و نیم پیش یک چالش بی وقفه بوده و فرانچایزینگ که در سال ۲۰۲۰ جهش رو به جلو داشته نشان می دهد که مدل تجاری تا چه اندازه می تواند قدرتمند باقی بماند. سال ۲۰۲۰ سالی پر از چالش برای همه صنایع بود. برای بسیاری از مشاغل مستقل، شروع همه گیری به معنای کوچک سازی کسب و کار یا چالش های دیگر بود. اما برای بسیاری از فرانچایز دهندگان، شرایط وقف دهی کمی متفاوت به نظر می رسید. بحران کووید ۱۹ ما را مجبور کرد که یک قدم به عقب برگردیم، دوباره اصلاحاتی اعمال کرده و سوالات درست و حیاتی از خودمان بپرسیم: چگونه می توانیم از این بحران عبور کنیم؟ و مهمتر اینکه، چگونه می توانیم به امتیاز دهندگان یا فرانچایز گیرندگان خود کمک کنیم تا از این بحران عبور کنند؟ مزایای فرانچایز چیست؟
بر خلاف مشاغل مستقل، برندهای فرانچایز دهنده دارای پشتوانه شراکتی، مدل های عملیاتی قوی و شبکه ای از مالکان هستند که ارزش برند خود را برای کمک به مالکان هر شعب به منظور رسیدن به یکپارچگی به اشتراک می گذارند. اینها مولفه های اصلی و کلیدی در تفاوت موفقیت سازمان های فرانچایز دهنده با بقیه هستند.
در ماه مارس ۲۰۲۰، صنعت ملزم بود چراغی را هر چند با نور کم برای آینده خود روشن کند . فرانچایز خرده فروشی ابتکار عمل را در پیشبرد بازی تجارت الکترونیکی در دست گرفت، رستوران ها تمرکز خود را به بیرون بر و دلیوری معطوف کردند و برندهای های خدماتی وارد عمل شدند تا اطمینان حاصل کنند که مشتریان در تعامل با آنها احساس امنیت و راحتی می کنند. IFA برای شرکای خود و انجمن ملی رستوران ها برای رستوران های خود که برای باز ماندن در برخی مناطق جغرافیایی می جنگیدند ، حضور به هم رساندند. صاحبان امتیاز در هیئت مدیره مجبور شدند یک شبه مدل های تجاری خود را اصلاح کنند و به معنای واقعی کلمه، صنعت تلاش کرد در این شرایط مقاومت کند.
اما انعطاف پذیری تنها کیفیت صنعت نیست؛ بلکه قابلیت اعتماد نیز از دیگر کیفیت های اصلی آن است. از زمان آغاز همه گیر شدن ویروس کرونا، صنعت فرانچایز سخت تلاش کرده است تا از شرکای خود با ارائه پشتیبانی و منابع جدید و قوی تر- چیزی که صاحبان مشاغل مستقل فرصتی برای اتکا به آن ندارند، حمایت کند.
فرانچایز دهندگان در برابر این چالش ایستادند، مشکلات روزمره و هر روزه را حل کردند، و ایده های مختلفی را برای کار در این شرایط ارائه نمودند. علاوه بر همه اینها، آنها در حال جواب دادن به مسائل و سوالاتی هستند که مربوط به بقای هر مشاغل است: آیا می توانم به کارم ادامه دهم؟ چه چیزی لازم دارم؟ چیزهایی که لازم دارم را از کجا بیاورم؟ بدون وجود یک فرانچایز دهنده، پاسخ این سوالات بسیار سخت تر می شود.
فرانچایز دهندگان عالی و قدرتمند اطلاعات به روز در مورد مقررات محلی و ملی و فرصت های کمک های مالی دارند. آنها از فرانچایزگیرندگان خود حمایت مستمر دارند. و در آخر اینکه از طریق افزایش ارتباطات و اشتراک اطلاعات، این صنعت شبکه وسیع تر و پیوسته تری از فرانچایزگیرندگان را ایجاد کرده است.
کووید-۱۹ هنوز هم چالش هایی را برای همه مشاغل ایجاد می کند، اما صنعت فرانچایز در دوران رکود اقتصادی و شرایط سخت همچنان پابرجا مانده اند. برندهای فرانچایز دهنده علی رغم آنچه در سال ۲۰۲۰ اتفاق افتاده، همچنان قوی هستند و به رشد خود در سال ۲۰۲۱ ادامه می دهند.
از سال گذشته تا امروز با وجود پاندمی کرونا که ضربه سنگینی بر کسبوکارهای حوزه رستوران، گردشگری و سرگرمی وارد کرد، ما در ارکیده همچنان تلاش کردیم تا بدون تعطیلی شعب و با تعریف خدمات جدید برای مشتریان و نقشهای متفاوت برای نیروی انسانی جایگاه خود را حفظ و ارتقا دهیم. منوی بیرونبر، کافههای ارکیده، تونل ضدعفونیکننده و حتی تاسیس شعبه جدید در سعادت آباد از اتفاقاتی بودند که باعث شدند سال ۹۹ به شکل متفاوتی برای ما رقم بخورد. همچنین ما از یکی از شناختهشدهترین روشهای توسعه رستوران در جهان، یعنی فرانچایز (اعطای نمایندگی) برای رشد و بزرگکردن برند خود بهره میبریم و سالیان سال است که توانسته ایم با مدل فرانچایز توسعه یاییم و صرفنظر از کارآفرینی و اشتغالزایی ایدههای جذاب زیادی را در حوزه رستورانداری به عمل تبدیل کنیم. اگر شما هم به همکاری با ارکیده علاقه دارید از این لینک درخواست خود را برای کارشناسان ما ارسال کنید. همچنین میتوانید در صفحه اینستاگرام آقای بهرام اژدری، مدیرعامل رستوران ارکیده، از تجربیات ایشان در زمینه فرانچایز بخوانید و به طور مستقیم با ایشان در ارتباط باشید.