مرغ یکی از انواع گوشتهای سفید است که در بین ما ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی معمولا از مرغ آبپز یا سوخاری برای سرو طبخ میکنند اما بد نیست با روش پخت مرغ بالزامیک هم آشنا شوید. مرغ بالزامیک علاوه بر ظاهر جذابش خواص زیادی هم دارد. در این مطلب شما را هر آنچه که لازم است درباره مرغ بالزامیک بدانید آشنا خواهیم کرد و شما را با طرز تهیه مرغ بالزامیک آشنا خواهیم کرد. با ما در بلاگ رستوران های ارکیده همراه باشید.
مرغ بالزامیک جزو غذاهای کم کالری و رژیمی محسوب میشود، برای تهیه مرغ طعمدار شده با سرکه بالزامیک مراحل زیر را به دقت انجام دهید؛
سرکه بالزامیک به نوعی سرکه قهوهای رنگ گفته میشود که از آب انگور تخمیر نشده تهیه میشود. علاوه بر عطر خاص و طعم شیرین سرکه بالزامیک، میتوان به خواص درمانی آن اشاره کرد. از سرکه بالزامیک برای تهیه انواع سالاد و بسیاری از غذاها استفاده میشود.
سرکه بالزامیک به عنوان یک چاشنی ایتالیایی در کل دنیا شناخته شده که خواص بیشماری دارد. تعدادی از این خواص عبارتند از:
سرکه بالزامیک تا مدت طولانی در افراد ایجاد احساس سیری میکند و چربی خون را تا حد زیادی کاهش میدهد. این چاشنی خوشمزه علاوه بر اینکه طعم غذا یا سالاد شما را مطلوب میکند باعث کاهش وزنتان نیز میشود.
املاح و مواد معدنی مفید موجود در سرکه بالزامیک جزو مواردی هستند که نقش مهمی در عملکرد صحیح دستگاه گوارش ایفا میکنند. یکی از خواص درمانی سرکه بالزامیک درمان و بهبود رفلاکس معده است.
کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، فسفر، روی و منگنز از جمله مواد معدنی موجود در این سرکه هستند.
از دیگر خواص شگفتانگیز سرکه بالزامیک تنظیم سطح قند خون فراد است. همه افراد بعد از خوردن وعدههای غذایی میزان قند خونشان افزایش مییابد و این موضوع در افراد دیابتی بیشتر است. مصرف مدوام سرکه بالزامیک به همراه وعدههای غذایی موجب تنظیم قند خونتان خواهد شد.
پلی فنول موجود در سرکه بالزامیک سیستم گردش خون را بهبود میبخشد از این رو نقش موثری در تنظیم فشار خون دارد. مصرف این سرکه به افرادی که مشکل فشار خون دارند توصیه میشود زیرا استفاده مدوام آن باعث کاهش فشار خون میشود.
زیبایی پوست درگرو بسیاری از املاح و ویتامینهاست. با توجه به اینکه انگور منشا تولید و تهیه سرکه بالزامیک است، سرشار از آنتی اکسیدانهای مفید برای پوست میباشد. علاوه بر جنبه خوراکی این سرکه میتوانید به صورت موضعی هم از آن برای رفع آکنه استفاده کنید.
سرکه بالزامیک دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است از این رو برای درمان و بهبود زخمهای عفونی و سطحی از آن استفاده میشود.
مرغ بالزامیک طعم متفاوتی از سایر مرغهایی دارد که تا بحال تست کردهاید بنابراین پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. طبخ این مدل مرغ نیاز به زمان و هزینه زیادی ندارد بنابراین گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانانتان خواهد بود.