رستوران‌کافه‌های ارکیده با 10 شعبه در سراسر ایران
بلاگ

نوشیدنی های گرم مناسب فصل پاییز

فهرست مطالب

آبمیوه گازدار، نوشابه و چای سرد طراوت بخش است، اما بگذارید صادقانه بگویم، بعد از مدتی نوشیدن مداوم آنها کمی کسل کننده می‌شود. بعضی اوقات فقط می‌خواهید نوشیدنی‌های متفاوت‌تری را بنوشید و هنگامی که به پاییز نزدیک می شویم، آماده می‌شویم نوشیدنی های خنک کننده تابستان را با نوشیدنی‌های مناسب پاییز و انواع ادویه های گرم، میوه های پاییزه، گیاهان مرغوب و طعم های غنی و متناسب با فصل تعویض کنیم.

خواه به دنبال یک نوشیدنی خاص باشید که بتوانید با غذای آخر هفته خود نوش جان کنید، یا اگر می‌خواهید بعد از ظهر چیزی بخورید یا یک نوشیدنی مناسب برای همراهی با شام داشته باشید، این ۴ نوشیدنی پاییزی جوابگوی نیازهای پاییزی شماست. پس با ما در بلاگ ارکیده همراه باشید.

انواع آبمیوه و کوکتل های فصل پاییز

آب سیب داغ از نوشیدنی های گرم پاییزی

نوشیدنی مناسب پاییز

سیب داغ یک نوشیدنی کلاسیک بی نظیر و یکی از نوشیدنی‌های مناسب پاییز است: این نوشیدنی فوق العاده شیرین و در عین حال ترش است. طرز تهیه آب سیب داغ با قرار دادن ماگ در مایکرویو به پایان می‌رسد، اما اگر آن را با دارچین در یک قابلمه بزرگ روی اجاق گاز قرار می‌دهید اطمینان حاصل کنید که مهمانان می‌توانند لیوان خود را در هر زمان دوباره پر کنند و کل خانه با وجود سرما احساس گرما به شما بدهد. از بازی های فوتبال گرفته تا پیست های اسکی، آب سیب داغ بهترین همراه پاییزی و زمستانی است.

طرز تهیه آب سیب داغ

۶ فنجان (48 اونس) آب سیب یا آبمیوه سیب فیلترنشده

۴ تی بگ شیرین نشده زنجبیل

سیب را در قابلمه ای بزرگ و روی حرارت زیاد بپزید. بلافاصله از روی حرارت بردارید. (اگر سیب تازه باشد در صورت جوشیدن ممکن است وا برود.) تی بگ را اضافه کرده، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خیس بخورد. قبل از برداشتن کیسه های چای را درون قابلمه فشرده کنید. سیب را هم بزنید و گرم سرو کنید.

انار گازدار

با انار چی درست کنیم

این موکتل سریع که از مواد تشکیل دهنده پیش پا افتاده درست می‌شود، دارای رنگ گلگونی زیبایی نیز می باشد. اگر امکانش را دارید، آن را در لیوان های بلند کالینز سرو کنید.

طرز تهیه انار گازدار

۲/۱ فنجان آب جوش

۴/۱ فنجان شیره انار

۲ قاشق غذاخوری عسل

یخ

۴ فنجان آب گازدار

لیمو برای سرو

آب جوش ، شیره انار و عسل را در یک ظرف کوچک بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. 4 لیوان بلند را با یخ پر کنید، سپس در هر لیوان 2 قاشق غذاخوری شیره انار را با قاشق بریزید. به هر کدام حدود ۲/۱ فنجان آب گازدار اضافه کنید (مخلوط کف خواهد کرد)، هم بزنید تا مخلوط شود، سپس آب گازدار باقی مانده را اضافه کنید. با لیمو تزئین کرده و سرو کنید.

شربت مخصوص پاییز

عصاره لیمو ترش و رزماری

نوشیدنی مناسب پاییز با میوه‌های پاییزی

از شربت آبلیمو خوشتان می‌آيد؟ اما این نوشیدنی‌ها بسیار شیرین هستند. ولی این نوشیدنی تند است.

با استفاده از رزماری، ما می‌خواهیم به این نوشیدنی کمی تعادل ببخشیم و از مزه بسیار شیرین آن بکاهیم.

طرز تهیه عصاره لیمو ترش و رزماری

1 فنجان آب لیمو (حدود 6 لیمو)

3/4 فنجان شکر

پوست 2 عدد لیمو

شاخه های 2 (4 اینچی) رزماری تازه ، به علاوه مقداری بیشتر برای سرو

4 تا 6 فنجان آب گازدار خنک شده

در یک قابلمه کوچک آب لیمو را با شکر هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام بجوشد. حرارت را کم کنید و مرتباً هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. پوست لیمو و شاخه های رزماری را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر آنها را بپزید ، سپس حرارت را خاموش کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.

پوست لیمو و رزماری را صاف کرده و با آب گازدار خنک شده در یک ظرف یا بطری در بسته مخلوط کنید. اگر طعم سبک تری می خواهید آب بیشتری به آن اضافه کنید.

با یك شاخه گل رزماری كوچك نوشیدنی را تزئین و سرو كنید.

 

انواع چای و دمنوش برای فصل پاییز

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل حاوی میزان زیادی مواد مغذی است و به همین دلیل، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل نفوذ  ویروس‌ها و میکروب های فصل پاییز می‌ گردد. همچنین می توانید از دمنوش زنجبیل برای از بین بردن انقباضات دردناک و گرفتگی عضلات و برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید.

دمنوش آویشن

به دلیل خاصیت ضدعفونی و ضد باکتریایی، دمنوش گیاهی آویشن از بروز بیماری‌ های مختلف همچون سرماخوردگی و آرتروز جلوگیری می کند که باعث آسیب وارد شدن به بدن انسان می شود. از این دمنوش همچنین برای از بین بردن درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک، دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی، برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی استفاده می شود. از طرف دیگر، آویشن ضد سرفه و خلط آور می باشد.

دمنوش دارچین

دمنوش دارچین از دمنوش های بسیار پرطرفدار فصل پاییز است که مصونیت بدن را در مقابل امراض بسیار بالا می برد. اگر حس ضعیف شدن دارید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را در برنامه خود بگذارید. برای دردهای عضلانی نیز این دمنوش بسیار مفید است. همچنین از آن به‌عنوان تب بر استفاده می‌ شود که رگ‌ها را باز کرده و باعث بهبود گردش خون می‌ شود.

دمنوش زعفران

زعفران یک ادویه طلایی با تاریخچه 3هزار ساله است که خواص دارویی متعددی دارد. خواص زعفران برای درمان و زیبایی به قدری است که لقب طلای سرخ به آن داده شده است ، خواصی که در کتب مختلف طب سنتی بارها به ان اشاره شده است. همچنین دمنوش زعفران خواص بسیار زیاد درمانی دارد.  این نوشیدنی با عطر قوی و طعم دل نشین خود می‌ تواند یک تامین کننده انرژی بسیار قوی در طول روز  باشد.

دمنوش نعنا خشک

مهم‌ترین خاصیت دم نوش نعنا، تأثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال می باشد. همچنین از آن  برای رفع سینه درد و سرفه نیز استفاده می شود. سوزش، درد، دشواری در تنفس و تولید خلط تنها تعدادی از نشانه‌های بسیار ناراحت‌کننده سرماخوردگی می باشد که با مصرف برگ‌های نعناع تسکین می یابد.

دمنوش گل محمدی

برخی فکر میکنند تنها فایده گل محمدی این است که کمی از آن در چایمان بریزیم ولی دمنوش گل محمدی فواید زیادی برای سلامتی دارد. از جمله فواید آن می توان به تسکین دردهای قاعدگی، مبارزه با عفونت‌های بدن، کمک به سلامت کلیه‌ها، پاکسازی کبد و خوشبوکردن دهان اشاره نمود.

دمنوش گل گاو زبون

گلبرگ‌های بنفش مایل به آبی خشک گیاه گل گاوزبان از قرن‌ها پیش به‌عنوان یک دمنوش آرام‌بخش، مقوی و معرق مصرف می شده است. همچنین این دمنوش برای پیشگیری یا درمان چندین بیماری از جمله سرفه، استرس، گلودرد، ذات‌الریه، هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات و افسردگی هم کاربرد دارد. علاوه بر این‌ها در طب غربی این گیاه به‌عنوان ضد تب، ضد افسردگی، ضد اضطراب، بهبوددهنده ناراحتی‌های قلبی و ریوی، ضماد تورم‌های التهابی، ملین، آرام‌بخش و تازگی‌ها یک عامل محافظتی احتمالی در برابر سرطان استفاده می‌ گردد.

چای ماسالا

چای ماسالا که از کشور هند می آید دارای ترکیبات گیاهی و طبیعی زیادی مانند دارچین، زنجبیل، هل، فلفل سیاه، جوز هندی، رازیانه، بادیان خطائی، میخک و … است که وجود همه این ها باعث می شود که این چای بسیار خوشبو و خوش طعم شود و از خواص درمانی زیادی برخوردار باشد.

چای لاته

استفاده از چای کامل هندوستان مناسب ترین چای برای تهیه چای لاته می باشد، اما اگر در دسترس تان نبود، می توانید از چای های سیلان، آسام و همچنین چای انگلیسی برای این کار استفاده کنید و نتیجه فوق العاده ای داشته باشید.  لازم است به این نکته توجه کنید که استفاده از چای کامل، به جای چای تی بگ علاوه بر بالا بردن کیفیت کار شما بخاطر وجود تکه های بزرگتر چای و خرده های کمتر، باعث می شود نوشیدنی شما طعم بهتری داشته و نوشیدنی تان تلخ نگردد.

به این مقاله امتیاز دهید

0 / 5. 0

اشتراک‌گذاری:

مطالب مشابه
مطالعه: 6 دقیقه
orkideh.restaurant
1398/05/26
.
5061 بازدید

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *